live in concert

exclusive Tryout FOR
FINAL SHOW at AB Brussel
Dagen
uur
Minuten
Seconden

THE SONG IS OVER - LAATSTE KANS !

NOG 1 KEER NAAR MUZIEKCAFÉ DE MEISTER

1 DECEMBER 2018 - 20:30 - 23:30

TRYOUT VOOR HUN LAATSTE SHOW

De Belgische rock- en metal machine Diablo Blvd, met de bekende stand-up comedian Alex Agnew in de gelederen, heeft 13 jaar internationaal succes achter de rug met shows over heel de wereld. Daarnaast hebben ze op alle grote festivals opgetreden zoals Wacken Open Air (2018), Graspop Metal Meeting (meermaals), 70.000 Tons of Metal Cruise (2018) en nog veel meer.

Beperkte tickets!!

Mis deze unieke kans niet en twijfel niet langer want de kaartverkoop gaat razendsnel. De interesse is ontzettend groot en we hebben maar een beperkte aantal tickets om Diablo BLVD met support. acts live te zien in de kleinere en sfeervolle ambiance van Muziekcafé de Meister.

Er zijn nu nog maar enkele tientallen plaatsen beschikbaar dus koop nu je kaartje !

one more thing

Special offers & Upcoming shows

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en kortingen en natuurlijk van de nieuwste concerten en evenementen van andere top artiesten die de komende weken en maanden zullen optreden in Muziekcafé de Meister !!

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring

Meer Informatie:

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze exclusieve Tryout show van Diablo BLVD live in Muziekcafé de Meister te Geleen, laat het ons dan weten.

Stel je vraag direct via Facebook Messenger via het formulier op deze site of Stuur een email bericht naar info@demeister.nl

Vergeet ook niet om onze Facebook pagina te liken !