[wolf_col_6 class=”first”]MuziekCafe ArtiestenCompilatie 02_small

[wolf_col_6 class=”last”]

Mijn naam is Laurent Hennekens en ik ben geboren op 1 november 1978.
Vanaf mei 2013 huur ik café de Meister waarvan mijn moeder Renée Rutten de eigenaresse is. Zij heeft het pand in eigendom gekregen van haar moeder, mijn oma. Zij vervolgens verwierf dit pand in eigendom van haar vader. Zo bezien ben ik de vierde in deze generatie met betrokkenheid met dit horecapand.Na mijn middelbare school opleiding ben ik onder meer werkzaam geweest in de horeca en bij een apothekersgroothandel.Toen mijn moeder Renée uitbaatster was van het café heb ik met heel veel plezier al in “de Meister”  gewerkt en nu ben ik trots dat ik de fakkel mag overnemen.
Vanaf nu wil ik het net zo gezellig maken als in de periode dat mijn moeder verantwoordelijk was.Ik nodig jullie dan ook van harte uit voor een drankje en klein hapje .Graag tot spoedig en ik zal jullie graag welkom heten. Bij die gelegenheid zal ik jullie ook kunnen vertellen van de andere activiteiten die ik van plan ben te gaan organiseren.
Laurent

[/wolf_col_6]

De naam café de Meister is een eerbetoon aan “de Meister” Wim Rutten; mijn grootvader en ook de vader van mijn moeder Renée; de eigenaresse van dit horecapand.
Graag wil ik vertellen hoe ik hem herinner en waarom ik café de Meister wil voortzetten.

Ik was altijd verbaasd maar nog meer onder de indruk van zijn veelzijdige en parate kennis; over ieder onderwerp kon je met hem praten en over alles had hij wel een mening.
Het was voor mij fantastisch en leerzaam dat mijn favoriete onderwerpen spiritualiteit en geschiedenis ook belangrijk voor hem waren; hij was over deze onderwerpen zeer belezen.
Hij stond velen met raad en daad bij en veel mensen namen daarvoor contact met hem op; bij “de Meister” stond de telefoon nooit stil.
Tot op de dag van vandaag word ik nog vaak aan dit feit herinnerd omdat mensen ook nu nog steeds hun verhalen vertellen en met veel respect aan hem terugdenken .
Hij werd ook bijzonder gewaardeerd, niet alleen als leraar en later schooldirecteur maar ook zijn betrokkenheid met de lokale verenigingen, vaak op het gebied van sport, en voor zijn inzet op het maatschappelijke vlak.
Wim “de Meister Rutten” is het waard te herinneren met name ook door zijn kleinzoon. Uit respect en dankbaarheid draagt het café zijn naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.