Irish Punk Rock Legends

Live in Concert
Dagen
uur
Minuten
Seconden

the irish punk brigade is coming

Hide your drinks & lock up your daughters...The Mahones are back in town!

12-06-2019 --- 19:00 - 22:00

Pioniers van de Ierse punk scene

De uit Canada afkomstige Ierse punk-formatie The Mahones is in 1990 ontstaan. Van een Ierse pub tot een Academy Award winnende film: de Mahones hebben een lange weg afgelegd in bijna 30 jaar. Bekend als pioniers van de Ierse punkscene, en internationaal erkend als een van de beste en hardst werkende punkbands ter wereld. 

Academy Award

Hun nummer “Paint the Town Red” was te zien in de bloedstollende eindstrijd van de Academy Award-winnende film The Fighter. Ze hebben nummers gespeeld voor veel films en tv-shows, waaronder Irruption Welsh’s Ecstasy, Dog Park, Celtic Pride, ABC’s Castle, Lost Girl en nog veel meer.

WERELDWIJD BEKEND​

De band heeft door 35 landen internationaal gereisd, headlines over de hele wereld gehouden en heeft de eer gehad om een podium te delen met bijna al hun favoriete bands zoals ook de DropKick Murphy’s. De band groeide uit van Ierse pubs en zogenaamde ‘punk squats’, naar zalen, theaters en arena’s, tourde meedogenloos sinds hun start, en is beroemd om hun ongelooflijke high-energy liveshow.

Beperkte tickets!!

Mis deze unieke kans niet en twijfel niet langer want de kaartverkoop gaat razendsnel. De interesse is ontzettend groot en we hebben maar een beperkte aantal tickets om de legendarische band The Mahones live te zien in de kleinere en sfeervolle ambiance van Muziekcafé de Meister.

Er zijn nu nog maar enkele tientallen plaatsen beschikbaar dus koop nu je kaartje !

Poster The Mahones Muziekcafé de Meister

one more thing

support act: Helleveag

Helleveag combineert klanken uit de folk met rock en metal, zo vloeien het verleden met het heden samen tot folky rock. De verhalende teksten vertellen over de geschiedenis van de streek en over verloren gegane legendes, elk in een passende, eigen taal gezongen.

Meer Informatie:

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze exclusieve show van The Mahones live in Muziekcafé de Meister te Geleen, laat het ons dan weten.

Stel je vraag direct via Facebook Messenger via het formulier op deze site of Stuur een email bericht naar info@demeister.nl

Vergeet ook niet om onze Facebook pagina te liken !